top of page
DSC00172.jpg

Des del maig del 2019, sóc especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora i treballo com a adjunt a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

 

En el camp de la medicina, la formació i el treball han de ser constants per poder obtenir els millors resultats. Per això, he realitzat estades formatives a hospitals de renom internacional com l’Erasmus MC de Rotterdam, als Països Baixos, i l’UZ Gent, a Bèlgica. En el camp de la cirurgia estètica, vaig tenir l’oportunitat d’ampliar els meus coneixements al Centre Mèdic Teknon, a Barcelona.

 

Durant la meva formació com a resident i encara avui en dia, intento assistir al màxim número de congressos i cursos de l’especialitat. Això em permet estar al corrent de les últimes novetats quirúrgiques i mantenir-me actualitzat.

 

Tots els coneixements adquirits em permeten estudiar a fons cada cas, conèixer el millor tractament possible i aplicar-lo minimitzant els riscos. Això s’acompanya sempre d’un contacte proper i professional per sentir-se acompanyat/da en tot moment.

 

Pots consultar la meva experiència aquí.

bottom of page